Dagelijks woord:

Meer diensten

Berichten

Bijbelleesrooster veertigdagentijd

Lees vanaf woensdag 26 februari weer mee met het veertigdagen bijbelleesrooster. Thema is: Een teken van leven.

Het bijbelleesrooster loopt door tot en met de zondag na pasen.

Meer informatie vindt u via https://www.ichthus.online/bijbelleesrooster/

Hier kunt u ook de gratis app voor uw telefoon of tablet downloaden.

9 feb 2020: Schatzoeken! (GSK-dienst)

Kom zondagmorgen 9 februari naar de Gezin School Kerkdienst in de Goede Herderkerk. Thema is Schatzoeken!

2-2 Jongerendienst: GEBED

Kom zondag 2 februari om 9:30 naar de jongerendienst in de Rank. Thema: Gebed. Voorganger is Ds Johannes van Beveren. Er is medewerking van een van de catechisatiegroepen. Muzikale omlijsting is door Salvation uit Wilsum. Kom ook je bent welkom!

Advents bijbelleesrooster

Ook dit jaar is er weer een advents bijbelleesrooster als dagelijkse inspiratie onderweg naar kerst.

Het rooster start op zondag 1 december en eindigt op zondag 5 januari.

Leest u ook mee? Het thema dit jaar is Geef licht!

U kunt meelezen via onderstaande link.
Hier kunt u ook de app voor uw telefoon of tablet installeren.

Ichthus.online advent leesrooster

Samen het Oude Testament lezen

Een hele groep mensen in onze gemeente is vorig jaar de uitdaging aangegaan om in een jaar tijd het hele nieuwe testament te lezen. We zijn eens in de twee weken bij elkaar gekomen om samen te bespreken wat we gelezen hadden en om wat informatie te krijgen over het leeswerk wat voor ons lag. Het waren mooie avonden waarop we veel geleerd hebben van Gods woord.

Dit smaakt naar meer en daarom willen we hetzelfde gaan doen met het oude testament.

Omdat het oude testament behoorlijk langer is zullen we er ook langer over gaan doen: een kleine twee jaar.

Onze vraag aan jou is: doe je mee?

De kinderclubs zijn weer begonnen!

Kinderclub groep 3 t/m 5:
1 x per 14 dagen op maandagavond
Vanaf maandag 28 oktober
Van 18.45 tot 19.45 uur

Kinderclub groep 6 t/m 8:
1 x per 14 dagen op dinsdagavond
Vanaf dinsdag 29 oktober
Van 19.00 tot 20.00 uur

Kijk voor alle data in het kerkblad!