Dagelijks woord:

Berichten

Ben jij binnen?

Vanmorgen, 15 oktober 2017, ging het over de voorhof, Gods ‘voortuin’ rond de tabernakel. Ds Dwarshuis uit Wapenveld las hierover uit Exodus 27.

Beluister hier de dienst.

In het tienermoment hebben we aandacht besteed aan de toegang tot de voortuin: Een opening in de omheining van de voorhof.

Read more

Doe mee met de cursus vrij leven!

Cursus Vrij Leven

Leven in vrijheid, wie wil dat niet? Vrij van regels die mensen je opleggen, vrij van dwang. 500 jaar geleden was dat voor Luther een belangrijke ontdekking. Als gelovige mag je voor God leven, alleen door Christus, alleen door geloof. Dan mag je leven. Dit alles is een geschenk van Jezus dat je gratis van hem krijgt. Hoe ontvang je nu de vrijheid van Christus? Hoe kun je als leerling in die vrijheid leven?

Hierover gaat de cursus Vrij Leven.

Read more

13 oktober 20h00: Tienerclub!!

Komende vrijdag 13 oktober om 20:00 uur begint de tienerclub weer. De club is voor de jeugd van 12-16 jaar uit de Rank en de Goede Herderkerk. Je bent welkom in de bovenzaal van de Goede Herderkerk. Durf je niet alleen te komen, neem dan een vriend of vriendin mee. Het wordt een top avond die je niet mag missen!

Liturgie zondagmorgen 1 oktober 2017

Download (PDF, Onbekend)

Liturgie startzondag 24 september

Klik hier om de dienst terug te luisteren

Download (PDF, Onbekend)

In de bijbelklas ging het over Naomi en Ruth.

10 September: Wie nodig jij uit?

Komende zondag 10 september doen ook de Rank en de Goede Herderkerk mee aan de Kerkproeverij. Wie nodig jij uit om mee te gaan naar onze kerk en een kerkdienst mee te maken?