Dagelijks woord:

Meer diensten

Berichten

Lied cantorij zondag 11 november 2018

Bij de maaltijd van de Heer

Download (PDF, Onbekend)

4 november2018 : voorbedezondag

Zondag 4 november stond de morgendienst in het teken van de samenwerking tussen GKV en NGK. Tijdens de dienst is onderstaand filmpje getoond.
De dienst terugluisteren kan via deze link: https://kerkdienstgemist.nl/media/1620958-Opname

24 November: spelletjesmiddag

Kom op zaterdag 24 november van 14:00-17:00 uur naar de spelletjesmiddag in de Goede Herderkerk!

Neem je favoriete spel mee en maak er met ons een enorm gezellige middag van.

Aanvang 14:00 uur. Opgeven niet nodig.

Dankdag kindermiddag

Op woensdag 7 november is weer de dankdag kindermiddag.

Alle kinderen van groep 1-4 zijn vanaf 14:00 welkom. Neem ook vriendjes en vriendinnetjes mee.

Samen gaan we zingen, luisteren we naar een verhaal en maken we een prachtig werkje. Vergeet niet om iets mee te nemen voor de tafel van dank. Dit is voor de voedselbank.

Wil je meehelpen, geef je dan snel op bij Lia de Wal (3312779).

Tot 7 november!

7 oktober: Interactieve dienst

Neem zondagmorgen 7 oktober je mobiele telefoon mee naar de kerk. Ook deze zondag is het thema vieren. En je kunt tijdens de preek vragen stellen via whatsapp of sms.

Startweekeinde 22 en 23 september.

Op Zaterdag 22 en zondag 23 september start het nieuwe seizoen.

Op zaterdagmiddag bent u vanaf 14:00 van harte welkom in de Rank. We gaan dan samen het bijbels levend ganzenbord spelen. Iedereen kan meedoen!

Daarnaast mogen ook eigen spelletjes meegenomen worden.

Op zondag 23 september is er een feestelijke startdienst, aanvang 9:30 in de Rank. Na afloop is er koffie en thee. Vanaf 12:00 uur is er een gezamenlijke maaltijd met soep en broodjes.

In beide kerkgebouwen liggen inschrijfformulieren waar u zich kunt opgeven voor het startweekeinde.

Geef je snel op!

Spelletjesmiddag