Dagelijks woord:

Eerstvolgende diensten:

Meer diensten

Berichten

Startweekeinde 22 en 23 september.

Op Zaterdag 22 en zondag 23 september start het nieuwe seizoen.

Op zaterdagmiddag bent u vanaf 14:00 van harte welkom in de Rank. We gaan dan samen het bijbels levend ganzenbord spelen. Iedereen kan meedoen!

Daarnaast mogen ook eigen spelletjes meegenomen worden.

Op zondag 23 september is er een feestelijke startdienst, aanvang 9:30 in de Rank. Na afloop is er koffie en thee. Vanaf 12:00 uur is er een gezamenlijke maaltijd met soep en broodjes.

In beide kerkgebouwen liggen inschrijfformulieren waar u zich kunt opgeven voor het startweekeinde.

Geef je snel op!

Foto’s gemeentedag 2018

Op de fb pagina van de Rank staan prachtige foto’s van de gemeentedag van afgelopen zaterdag 26 mei.

Klik hier voor de foto’s

Pinksteren 2018

De wind steekt op.

Beluister hier het lied wat we op pinksterzondag hebben gezongen:

De hele dienst kun je terugluisteren via onderstaande link

Beluister de dienst terug

Komt u vanmiddag ook? 16:30 in de Rank.
Voorganger: Ds Johannes van Beveren.

26 mei – Gemeentedag 2018

Gemeentedag op zaterdag 26 mei
– vanaf 14.00 uur in en bij De Rank –

Na het zaalvoetbaltoernooi en het bijbeldetectivespel hebben wij als activiteitencommissie weer iets heel leuks voor u/jou bedacht: er komt een gemeentedag!
Op 26 mei ben je vanaf 14.00 uur welkom om mee te doen of te kijken naar een zeskamp. Wij zijn al druk bezig om hele leuke spellen te regelen.
Daarna kunnen we samen genieten van een heerlijke barbecue.
We zullen dan een spaarpot neerzetten waarin je een vrijwillige bijdrage kunt doen. Wij denken aan een richtbedrag van € 10,- per persoon.

Je kunt je opgeven via de inschrijfformulieren in beide kerkgebouwen of via roordawis@solcon.nl.
We hopen u/jou te zien!

Jacqueline van de Belt, Johannes Hoving, Sander Lodewijk, Pauline Verschuren en Anske Roorda

Foto’s koningsdag 2018

UPDATE 27/4: nieuwe foto’s toegevoegd.

Er zijn weer vele kopjes koffie en thee uitgedeeld. En vele mensen hebben even een rustmoment gepakt, of een bezoekje aan het toilet gebracht.

Het is zo bijzonder en zegenrijk om te zien hoe we als gemeenten voor en met elkaar gastvrij mogen zijn.

Koningsdag 2018 was een prachtige dag, ook tot eer van onze hemelse Koning.

Iedereen die heeft meegeholpen, hartelijk dank!

TM: Goede Vrijdag

Op Goede Vrijdag gaf Jezus zijn leven om ons te redden:

Startweekeinde 22-23sept

september 22 @ 14:00